Σχετικά με εμάς NEO

Μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία ο καθένας από εμάς εργαζόταν στον τομέα των ακινήτων σε ισραηλινές εταιρείες, συνειδητοποιήσαμε ότι το μεγάλο πάθος μας στη ζωή είναι σε αυτόν τον τομέα και αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την Pro Greece.

Το 2017 ξεκινήσαμε να διερευνούμε επενδυτικές επιλογές στην Ευρώπη. Γνωρίζαμε ότι αναζητούσαμε μια χώρα όπου θα βρίσκαμε θετική οικονομική ανάπτυξη σε διάφορες κατηγορίες. Αφού εξετάσαμε μερικά μέρη, η Ελλάδα επιλέχθηκε ως η χώρα στην οποία θα επενδύσουμε. Για ένα χρόνο, εξετάσαμε την αγορά της Θεσσαλονίκης που μας επιτρέπει να επιτύχουμε την τοποθεσία, την τιμή και τους πιθανούς στόχους ανάπτυξης που θέσαμε για τους εαυτούς μας την ημέρα που ιδρύσαμε την επιχείρηση. Με την άφιξή μας στη Θεσσαλονίκη, αρχίσαμε να εξετάζουμε σε βάθος το κοινό-στόχο μας, συγκεκριμένες επενδυτικές περιοχές, μελλοντικά αναπτυξιακά σχέδια της πόλης, τάσεις στην αγορά εργασίας, χώρους αναψυχής κ.λπ. Μετά από ένα χρόνο έρευνας αγοράς κατά την οποία γνωρίσαμε την πόλη και την περιοχή στην οποία θέλαμε να εργαστούμε, δημιουργήσαμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που ταιριάζει με το όραμα της εταιρείας και ήταν κερδοφόρο στους πελάτες μας.

Ξεκινήσαμε την κτηματομεσιτική μας επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη το 2017, αλλά η έρευνα αγοράς και η οικοδόμηση όλων των ομάδων του χώρου κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο, οπότε ξεκινήσαμε να αγοράζουμε ακίνητα προς τα μέσα του 2018.

Από τότε, έχουμε αγοράσει, ανακαινίσει και διαχειριστεί πάνω από 200 διαμερίσματα.
Στόχος μας τώρα είναι να κατέχουμε και να διαχειριζόμαστε 6 ολόκληρα κτίρια μέχρι το 2023.

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο μας επιτρέπει να συγκεντρώνουμε την ανακαίνιση πολλών ακινήτων σε μια μικρή περιοχή που μας βοηθά να ελέγχουμε όλα τα έργα ταυτόχρονα. Γενικά, ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ήταν να δημιουργήσουμε μια βάση και μια υποδομή αρκετά ισχυρή ώστε να εκμεταλλευτούμε τη σύντομη περίοδο στη Θεσσαλονίκη όπου οι τιμές είναι πολύ ευνοϊκές και ταιριάζουν με τη στρατηγική μας, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα και να συνεχίσουμε να δίνουμε εσείς η καλύτερη εμπειρία και το πιο κερδοφόρο προϊόν

Γκαλ Ρούμπιν και Ζακ Βερτζμπέρκερ