Σχετικά με εμάς

Ο Γκαλ Ρούμπιν και ο Τσαχ Βέρτσμπεργκερ, ιδρυτές της Pro Greece:

Μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία ο καθένας από εμάς εργαζόταν στον τομέα των ακινήτων σε ισραηλινές εταιρείες, συνειδητοποιήσαμε ότι το μεγάλο πάθος μας στη ζωή είναι σε αυτόν τον τομέα και αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την Pro Greece.

“ Ξεκίνησα την καριέρα μου σε μια ισραηλινή εταιρεία που δημιούργησε επενδύσεις σε ακίνητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μου παρουσιάστηκε η ιδέα της επένδυσης εκτός της χώρας. Μετά από αρκετά χρόνια και αφού μετακινήθηκα μεταξύ πολλών βασικών θέσεων στην εταιρεία, αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να δημιουργήσω κάτι δικό μου. ”
Gal

“ Μετά από αρκετά χρόνια στα οποία υπηρέτησα ως αξιωματικός μάχης, άρχισα να πραγματοποιώ ανεξάρτητες επενδύσεις σε ακίνητα στο Ισραήλ. Μετά την θητεία μου, άρχισα να εργάζομαι για μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των κατασκευών και της αστικής ανανέωσης. ”
Tzach

Το 2017 ξεκινήσαμε να διερευνούμε επενδυτικές επιλογές στην Ευρώπη, γνωρίζαμε ότι αναζητούσαμε μια χώρα όπου θα βρίσκαμε μια θετική οικονομική τάση σε αρκετούς τομείς που εξετάσαμε. Η Ελλάδα επιλέχθηκε ως η χώρα στην οποία θα επενδύσουμε. Για ένα χρόνο εξετάσαμε την αγορά στη Θεσσαλονίκη κάτι που μας επέτρεψε να ανταποκριθούμε στην τοποθεσία, την τιμή και τους πιθανούς στόχους ανάπτυξης που θέσαμε για τον εαυτό μας την ημέρα που ιδρύσαμε την επιχείρηση. Με την άφιξή μας στη Θεσσαλονίκη, αρχίσαμε να εξετάζουμε σε βάθος το κοινό-στόχο μας, συγκεκριμένες επενδυτικές περιοχές, μελλοντικά αναπτυξιακά σχέδια της πόλης, τις τάσεις στην αγορά εργασίας, τους χώρους αναψυχής και ούτω καθεξής. Μετά από ένα χρόνο έρευνας αγοράς στην οποία γνωρίσαμε την πόλη και την περιοχή στην οποία θέλουμε να εργαστούμε, δημιουργήσαμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που ταιριάζει στο όραμα της εταιρείας και είναι προσβάσιμο στους πελάτες μας.

Ξεκινήσαμε την επιχείρηση μας στη Θεσσαλονίκη το 2017, αλλά η έρευνα αγοράς και η σύσταση όλων των ομάδων στον τομέα χρειάστηκαν ένα ολόκληρο έτος. Ξεκινήσαμε να αγοράζουμε ακίνητα στα μέσα του 2018.

Από τότε έχουμε δημιουργήσει πάνω από 70 ακίνητα.
Κατά τη διάρκεια του 2021 αναμένουμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και να φτάσουμε έως και περίπου 200 ακίνητα.

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο μας επιτρέπει να συγκεντρώσουμε την ανακαίνιση πολλών ακινήτων σε ενα μικρό εύρος, κάτι που μας βοηθά να ελέγχουμε όλα τα έργα ταυτόχρονα. Γενικά, ένα μεγάλο μέρος του προκαταρκτικού έργου ήταν να δημιουργηθεί μια βάση και υποδομή αρκετά ισχυρή για να επωφεληθούμε από τη σύντομη περίοδο στη Θεσσαλονίκη όπου οι τιμές είναι πολύ ευνοϊκές και ταιριάζουν με τη στρατηγική μας, ώστε να μπορούμε να ερμηνεύσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα και να συνεχίσουμε να δίνουμε σε εσας την καλύτερη εμπειρία και το πιο κερδοφόρο προϊόν.

Διοίκηση
Πάνος Τόλης - Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Διαχείρισης
Πάνος Τόλης
Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Διαχείρισης
Ντολέβ Ζεάβη - Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων (CMO)
Ντολέβ Ζεχάβη
Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων (CMO)