Διαχείριση Έργων

Τι προσφέρουμε

H Pro Greece δραστηριοποιείται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία εργάζεται σε επιχειρηματικά έργα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να παράγει επενδύσεις που θα ωφελήσουν τους πελάτες της εαιρείας. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη συνοδεία και την πιο προσωπική εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία ιδρύθηκε για να δημιουργήσει μια ευκαιρία στους πελάτες της να αυξήσουν το κεφάλαιό τους με τη βοήθεια επενδύσεων σε ακίνητα, για το σκοπό αυτό, μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο που θα μας επιτρέψει να παρέχουμε στους πελάτες μας κάτι τέτοιο. Έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μας με το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα ίδια τα έργα είναι η αγορά εμπορικών ακινήτων που έχουν δοκιμαστεί ως τέτοια που μπορούν να μετατραπούν σε οικιστικά διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

.

Η διαδικασία μετατροπής διαμερισμάτων

Η διαδικασία μετατροπής στη Θεσσαλονίκη θεωρείται πολύ γρήγορη σε σύγκριση με όσα γνωρίζουμε στο Ισραήλ, αλλά και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να περάσουμε. Πραγματοποιούμε όλες τις επιθεωρήσεις του ακινήτου από το προσωπικό μας πριν από την ημερομηνία αγοράς του, προκειμένου να μειώσουμε τον κίνδυνο κατά τη συναλλαγή, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί πως μπορούμε να λάβουμε την έγκριση από τις τοπικές επιτροπές μόνο μετά την πραγματοποίηση της αγοράς. Η διαδικασία μετατροπής διαρκεί 4 με 6 μήνες. Η έγκριση που θα λάβουμε στο τέλος της περιόδου που αναφέρουμε είναι η έγκριση για αλλαγή χρήσης της ιδιοκτησίας, για τη διαίρεση των διαμερισμάτων σύμφωνα με το σχέδιο που υποβάλαμε και τις εργασίες ανακαίνισης. Μετά από αυτήν την περίοδο πλησιάζουμε στη φάση της ανακαίνισης.

Ανακαίνιση του ακινήτου και των επίπλων των διαμερισμάτων

Ως μέρος της κατανόησής μας ότι δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την ιδιοκτησίας και θέλετε να μάθετε ότι το διαμέρισμά σας θα είναι προσιτό στο μεγαλύτερο ποσοστό των ενοικιαστών και πιθανών αγοραστών, επιπλώνουμε τα διαμερίσματα ως μέρος της υπηρεσίας μας (περιλαμβάνεται στην ιδιοκτησία του έργου). Η διαδικασία ανακαίνισης διαρκεί συνήθως 3-4 μήνες, και η επίπλωση γίνεται συνήθως την ίδια περίοδο. Αμέσως μετά την ανακαίνιση προχωρούμε τις διαδικασίες με τις υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτρισμού προκειμένου να παράγουμε ξεχωριστά ρολόγια για το κάθε διαμέρισμα και να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες για ενοικίαση / πώληση των ακινήτων.