Νέα έργα το 2023!

Ε: Τι νέα έργα έχει η Progreece για το 2023;

Gal: Ξεκινάμε το 2023 με κάποιες νέες συμφωνίες που συνδυάζουν αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα -τη μετατροπή των επαγγελματικών ακινήτων σε οικιστικά- αλλά και κάτι εντελώς καινούργιο που ανεβάζει το επίπεδο της δουλειάς μας, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερα οφέλη. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα 2 νέα έργα μας.

Η 1η συμφωνία είναι η Λαγκάδα 222 που θα είναι ένα διαφορετικό έργο από αυτά που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Μιλάμε για ένα 7όροφο κτίριο που θα διαθέτει περίπου 130 διαμερίσματα, με μεγέθη που κυμαίνονται από 30-35 τμ έως 60 τμ. Ονομάζουμε αυτό το έργο ένα κοινοτικό κτίριο κατοικιών επειδή οι άνθρωποι που θα ζουν εκεί θα είναι μέρος μιας κοινότητας. Όλα όσα χρειάζεται κάποιος θα υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο. Θα διαθέτει γυμναστήριο, ασφάλεια και κοινόχρηστους χώρους, ώστε οι κάτοικοι να μπορούν επίσης να μιλάνε και να κοινωνικοποιούνται μεταξύ τους. Κάθε 1-1,5 μήνες το προσωπικό μας θα η συντήρηση και ο καθαρισμός των διαμερισμάτων θα γίνεται από το προσωπικό μας. Το ακίνητο είναι λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, καθώς μόνο εκεί ήταν δυνατό να δημιουργηθεί αυτού του τύπου διαβίωση που θυμίζει μια μεγάλη κοινότητα. Η μετακίνηση προς το κέντρο της πόλης θα εξακολουθεί να είναι πολύ εύκολη και φθηνή, με ταξί και λεωφορεία να είναι άμεσα διαθέσιμα. Φυσικά, θα υπάρχουν και χώροι στάθμευσης για αυτοκίνητα και ποδήλατα.

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες / επενδυτές μας, υπάρχουν πολλά. Πρώτον, είναι ένας μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων που σημαίνει ότι πολλοί από τους πελάτες μας μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή τη θεαματική επενδυτική ευκαιρία. Δεύτερον, το κόστος αυτών των διαμερισμάτων θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτά που προσφέρουμε στο κέντρο της πόλης. Ένα στούντιο θα είναι στα 59-60.000€ (έναντι των 65-68.000€ που κοστίζουν στο κέντρο της πόλης) και τα μεγαλύτερα διαμερίσματα θα πωλούνται περίπου 70.000€ (έναντι των 90-92.000€ στο κέντρο της πόλης).

Η 2η συμφωνία που θα ήθελα να σας παρουσιάσω είναι ένα έργο για το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω πάρα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά θα είναι το μεγαλύτερο που είχαμε μέχρι στιγμής. Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους πελάτες μας που έχουν δει την προηγούμενη δουλειά μας και τους άρεσε, να συμμετάσχουν μαζί μας ως συνεργάτες σε αυτό το νέο μας έργο. Το πρότζεκτ αυτό θα είναι αυτό μακροχρόνιο και θα χρειαστούν περίπου 3-5 χρόνια για να ολοκληρωθεί.  Αναζητούμε επενδυτές που μπορούν να επενδύσουν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά, περίπου 2-3 εκατομμύρια ή λιγότερα, και επιδιώκουν να γίνουν συνεργάτες της Progreece. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία, με εκπληκτικά εισοδηματικά οφέλη, και ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει πολύ μεγάλη είδηση στην πόλη τα επόμενα χρόνια. Όποιος λοιπόν θέλει να γίνει συνεργάτης μας και μπορεί να επενδύσει μεγαλύτερα χρηματικά ποσά (τα οποία μπορούν επίσης να ξεκινούν και από 400.000€) έχει την δυνατότητα να μάθει περισσότερα για αυτή την ευκαιρία, επικοινωνώντας μαζί μας. Θα του δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

 

ΕΡ: Πώς συνοψίζεις το προηγούμενο έτος 2022;

Gal: Τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία μας κατάφερε να διπλασιάσει τον αριθμό των ακινήτων που διαχειριζόμαστε. Πιστεύουμε ότι αυτή η ανοδική τάση θα συνεχιστεί και το 2023, καθώς έχουμε χτίσει μια πολύ σταθερή βάση, τόσο για την εταιρεία όσο και για την εταιρεία διαχείρισης, που μας επιτρέπει να αναλάβουμε περισσότερα έργα καθώς και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Πέρα από αυτό, θα ήθελα να επισημάνω τις τεράστιες οικονομικές βελτιώσεις της Ελλάδας που αρχίζουν να συζητούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημαντικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί ανακοίνωσαν ότι η Ελλάδα ήταν νικήτρια στην οικονομία του 2022. Τόσες πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Έχουν εφαρμοστεί πλέον διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις και η χώρα αρχίζει να διαγράφει μια ανοδικής πορεία που δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον τουρισμό. Μεταβαίνει σε πραγματικό πόλο ανάπτυξης σε τόσους άλλους τομείς και περιοχές. Αυτές οι θετικές αλλαγές προσελκύουν προφανώς πολλούς επενδυτές αλλά και νέο εργατικό δυναμικό από όλο τον κόσμο. Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη διαδικασία της επανίδρυσής της ως πόλη ευκαιριών και υιοθετεί μια πιο σύγχρονη ταυτότητα. Η βελτίωση του αεροδρομίου, του λιμανιού και του μετρό και η προσθήκη νέων κατασκευών και ξενοδοχείων είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που έχουν αλλάξει στην πόλη και επηρεάζουν τη συνολική οικονομία της περιοχής και της χώρας.

 

Ερ.: Πώς πιστεύεις θα είναι η οικονομία το 2023;

Gal: Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι φοβούνται γενικά τι θα φέρει οικονομικά αυτή η νέα χρονιά. Υπάρχει η οικονομική κρίση, η ενεργειακή κρίση και τα επιτόκια ανεβαίνουν. Πιστεύω όμως ότι η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε πολύ καλή θέση και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις σε σύγκριση με άλλες χώρες. Αυτό θα είναι έτσι επειδή πρώτον η οικονομία της Ελλάδας αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Δεύτερον, οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν λάβει τόσα δάνεια (λόγω των περιορισμών που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια), πράγμα που σημαίνει ότι η αύξηση των επιτοκίων δεν θα βιωθεί τόσο έντονα σε αυτή την περίπτωση. Υπάρχει πιθανότητα η ανάπτυξη της οικονομίας να μην είναι τόσο γρήγορη όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα μειωθεί. Αν μη τι άλλο, θα παρέμενε σταθερή ή θα αυξανόταν λίγο λιγότερο από πέρυσι. Τέλος, η παραγωγή φυσικού αερίου στην Ελλάδα και η στροφή προς την πράσινη ενέργεια θα στηρίξουν τη χώρα στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης και θα βοηθήσουν στην αντιμετώπισή της με πολύ καλύτερο τρόπο από άλλες χώρες.

 

Ε: Κάτι που θα ήθελες να προσθέσεις για το ξεκίνημα του 2023;

Gal: Ο κύριος στόχος μας είναι να βελτιώνουμε πάντα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί, οπότε είναι σημαντικό για εμάς να εντοπίσουμε τα καλύτερα διαθέσιμα ακίνητα, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαύσουν κερδοφόρες επενδύσεις και μέγιστα οφέλη. Πιστεύουμε ότι το επόμενο έτος θα είναι πολύ καλό. Ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας θα αισθανθούν τις βελτιωμένες στρατηγικές που έχουμε εφαρμόσει την τελευταία περίοδο. Θέλουμε οι πελάτες μας να μην μπορούν να νιώθουν αν διαχειριζόμαστε 10, 200 ή 500 ακίνητα. Θέλουμε να έχουν μια σταθερή και ευχάριστη εμπειρία με την εταιρεία.

Ξεκινώντας το νέο έτος με αυτό το καταπληκτικό έργο στη Λαγκάδα 222 είναι μια περίφημη ευκαιρία για εμάς να βρούμε περισσότερους πελάτες και να τους εντάξουμε σε αυτήν την οικογένεια που ονομάζουμε Progreece! Σας περιμένουμε!